Guovdageaidnu / Kautokeino

24. mars - 02. april 2018

FORSIDE

PROGRAM

BILLETTER

INFO

FRIVILLIG

Sámi Grand Prix arrangeres for 28. gang dette året. Vi kommer til å høre både nye og erfarne artister og joikere konkurrere med splitter nye samiske sanger og joiker på scenen i Báktehárji. Showet er det største i Sápmi og vi får høre deltakerne, innhentede verk og tildelningen av Áillohaš musikkpris.

 

Noen av Sápmis største artister og joikere har deltatt på Sámi Grand Prix og både vinnere og andre deltakere har med årene bidratt med sanger og joiker som forlengst har blitt både hit'er og klassikere i den samiske musikkhistorien. Vi vil ønske publikum velkommen til Sápmis største musikkhendelse og gleder oss til å se alle artister og joikere på scenen under Sámi Grand Prix 2018!

SÁMI GRAND PRIX 2018

 

Påskelørdag 31. mars

Báktehárji / 18:00 / 150/300/600 kr / KJØP

Vi inviterer samiske artister og joikere til å være med på Sámi Grand Prix 2018!

 

Sámi Grand Prix arrangeres påskelørdag 31. mars på Báktehárji i Guovdageaidnu/Kautokeino og for 28. gang dette året. Vi håper å se deg på Sápmis største scene og ønsker også publikum velkommen!

 

Innsendingsfrist for bidrag er mandag 19. februar. Sangen eller joiken sendes til sgp@samieasterfestival.com Vi velger ut de beste seks sangene og ti joikene til å være med.

 

Joiken eller sangen skal ikke være utgitt tidligere eller blitt spilt til et større publikum. Joiken skal være etter en av de samiske joiketradisjonene og sangen skal være på en av de samiske språkene.

 

De tre beste på joik- og sangdel får pengerpremier. Vinnerne av joik- og sangdel får også et arbeidsstipend på NOK 50 000,- for å jobbe med joik og samisk musikk og holde konsert under neste Samisk påskefestival. Vi tilbyr også de tre beste plasseringen på joik- og sangdel til å være med på en konsert i september.

 

Premier for joike- og sangdel er:

1. plass NOK 20 000

2. plass NOK 10 000

3. plass NOK 5000