Guovdageaidnu / Kautokeino

13. - 22. april 2019

FORSIDE

PROGRAM

BILLETTER

INFO

FRIVILLIG

Hvert år bidrar mange frivillige til å skape årets viktigste og største uke i Kautokeino. Vil du være med som en de viktigste bidragsyterne under Samisk påskefestival? Join oss som frivillig da vel!

 

Vi trenger frivillige som er med på å gjøre påsken like fantastisk fra år til år. Jo raskere du melder deg som frivillig, jo raskere får du kanskje jobben du nettopp ønsker deg. Hva får du i retur: gode venner, fantastisk samisk musikk, gratis billetter til Báktehárji, kost under festivalen, og viktigst av alt, delta på frivilligfesten første påskedag.

 

VIL DU VÆRE MED SOM FRIVILLIG PÅ SAMISK PÅSKEFESTIVAL 2019?

HVA KAN DU JOBBE MED?

I påskefestivalen har vi en produksjons-gruppestab på 11 supre personer som trenger din hjelp. Disse koordinerer de frivillige og hjelper deg til å trives som frivillig under påskefestivalen.

 

Vi ønsker frivillige til disse funksjonene:

 

Festivalkafe

 

Det er faktisk superkult at vi skal ha festivalkafé på Báktehárji hele påskeuka! I kafeen kan du være med på å gjøre festivalen levende også for de som festivaliserer på dagtid. I kafeen er det fint om du har et hjerte for vafler og kaffe, og vet hvordan et kassesystem fungerer eller kanskje til og med iZettle. Ellers er det fint om du har et smil på lur, er utadvendt og ryddig. Her er det både dagvakter og kveldsvakter.

 

 

Bar og bongsalg

 

I baren går det raskt unna på kveldstid. Her trenger vi folk over 18 år med godt humør og tålmodighet, som raskt og effektivt kan selge drikkebonger, brus og øl til det finkledde festivalfolket. Som frivillig i baren er du sosial i baren samtidig som du nyter god samisk musikk.

 

 

Billettsalg

 

Folket må jo ha billetter! Vi behøver billettselgere til Báktehárji. Her hjelper det om du har brukt colgate, er serviceinnstilt, kan litt kassesystem, er litt utadvendt og glad i å gjøre køen kortere. Opplæring i bruk av iZettle vil bli gitt.

 

 

Arena og opprigg/nedrigg

 

Uten arenafolk hadde det sikkert vært kaos i festivalhallen. Vi trenger deg som ønsker å ta i et tak før, under og etter festivalen. Festivalområdet rigges opp i forkant av festivalen og rigges ned igjen i etterkant. Kanskje du til og med vet hvordan man bruker en hammer? Da kan dette være plassen for deg. Ta på deg gode sko og buksa du får rørleggersprekk i, for her blir det nok litt løfting og bæring også.

Vi trenger også ryddige folk som kan style festivalhallen og cleane etter rotete gjester og artister, passe på at alle rom har det som trengs og hente frem bord og stoler når det trengs for så å sette alt tilbake igjen.

 

 

Backstage

 

Her behøver vi noen som passer på at artister, lyd- og lysteknikere og andre kunstnere og fintfolk har det koselig under påskefestivalen. Her kan det bli kaffekoking, matservering og rydding, samtidig som du kanskje blir kjent med Sápmis flinkeste artister. Her kan det bli dag-, kvelds- og nattevakter.

 

 

Sjåfør

 

Har du lappen? Har du kanskje også bil? Her behøver vi en som liker å kjøre fra A til B og som fungerer som bindeledd mellom ulike steder i bygda og kanskje en lagtur eller to. Her kan det hende du får i oppgave å kjøre artister, stab og diverse utstyr. Kjøringen foregår stortsett på dagtid/kveldstid og ikke så mye på natta.

 

MELD DEG SOM FRIVILLIG HER

BETINGELSER OG

INFORMASJON

Ved å sende inn skjemaet har du godtatt å jobbe som frivillig hos Samisk Påskefestival med de ansvar og rettigheter som hører til. Avtalen gjelder under festivalavvikling 15. april - 22. april 2019.

 

Ved å akseptere frivilligoppgaver gjelder følgende betingelser for meg:

- Samisk Påskefestivalen legger opp arbeidstidspunkt for meg.

- Jeg må jobbe cirka 8 timer.

- Jeg møter på jobb presis og i edru tilstand.

- Jeg skal benytte verneutstyr der det er påkrevd.

- Jeg forplikter meg til å gi beskjed til frivilligkoordinator fortest mulig om jeg er forhindret fra å møte grunnet sykdom eller lignende.

 

Brudd på disse forpliktelsene sees som avtalebrudd og kan medføre inndragning av billett samt at du blir fakturert for billetten helt eller delvis.

 

Påskefestivalens forpliktelser er å:

- Tilpasse arbeidsområdet med dine ønsker så langt det lar seg gjøre.

- Sørge for at du som frivillig har gode arbeidsforhold når du er på vakt.

- Ha ulykkesforsikring for deg.

- Gi deg én valgfri gratisbillett for arbeidsforholdet (gjelder ikke festivalpass).

- Gi deg mat og drikke når du er på vakt.

- Invitere deg på frivilligfest og gi deg en gratisbillett til søndagens konsert 1. april. (TBA)

 

Vi er utrolig takknemlig for at du ønsker å bidra frivillig og vi gleder oss til å jobbe sammen med deg med å skape Sápmis kuleste påskefestival!